Εκτύπωση

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ > ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όροι διακίνησης αγαθών και οικονομικών συναλλαγών*

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι όροι που ακολουθούν δεν ισχύουν για τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία μας, για τα οποία ισχύουν οι προσυμφωνημένοι όροι συνεργασίας.


Η εταιρεία Τουρής Α.Ε. πραγματοποιεί πωλήσεις μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα προϊόντα που διακινεί είναι προσεκτικά επιλεγμένα απο τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Για όποια απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας επιλέγοντας "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" από την αρχική σελίδα ή απο την σελίδα "ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

Τρόποι αποστολής αγαθών στον πελάτη

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).
Για την Κύπρο και κάποιες περιοχές εντός Ελλάδος όπου η αποστολή δεν είναι δυνατή μέσω ταχυμεταφορών (courier), η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).
Η παραγγελία παραδίδεται στον πελάτη εντός 2-4 ημερών εάν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο (αναλόγως και του τρόπου πληρωμής).
Στις περιοχές εκείνες όπου η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ, ο χρόνος πράδοσης είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά πλήν Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Υπάρχει και η δυναντότητα πραλαβής των προϊόντων από την έδρα της εταιρείας μας, είτε επιλέγοντας την αντίστοιχη μέθοδο πληρωμής ή απλά αν το ζητήσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).


Έξοδα αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος

Παραγγελιες άνω των 50,00€ αποστέλλονται δωρεάν.
Παραγγελίες προϊόντων αξίας μικρότερης των 50,00€ επιβαρύνονται με 4,00€ ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής.
 

Αποστολές στην Κύπρο

Παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού επιβαρύνονται με 15,00€.

 

Πληρωμή αγαθών

Οι οικονομικές συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στο νόμισμα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, δηλαδή σε € (euro).
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών, διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

1. Αντικαταβολή μετρητών
 Εξόφληση κατά την παραλαβή της παραγγελίας αναλόγως του τρόπου αποστολής της. Καταβάλετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS που θα παραδώσει το δέμα στο χώρο σας ή αντίστοιχα καταβάλετε το ποσόν στα ΕΛΤΑ κατά την παραλαβή, εφόσον η αποστολή έγινε με αυτά.


2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα μετά την εμφάνιση της κατάθεσής σας σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς μας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:        711 / 47017710            (IBAN: GR61 0110 7110 0000 7114 7017 710)
ALPHABANK:                 117-00-2320 000618   (IBAN: GR79 0140 1170 1170 0232 0000 618)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:      6442040031167           (IBAN: GR08 0171 4420 0064 4204 0031 167)


3. Μεσω πιστωτικής κάρτας
Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος διαχείρισης συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες της τράπεζας  Alphabank με την οποία συνεργαζόμαστε.

 
  Γίνονται δεκτές οι ακόλουθες πιστωτικές κάρτες:
VISA  MasterCard   Maestro  AMERICAN EXPRESS  VISA ELECTRON

4. Πληρωμή μέσω PayPal
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal. Επίσης σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή μέσω PayPal η εταιρεία (PayPal) σας αποζημιώνει τα έξοδα αποστολής του προϊόντος πίσω στην εταιρεία μας.

5. Μετρητοίς
Παραλαβή των προϊόντων από την έδρα της εταιρείας μας, τουλάχιστον μία (1) εργάσιμη ημέρα από την υποβολή της παραγγελίας σας, αποπληρώνοντας με μετρητά το τίμημα της αγοράς σας, κατά την παραλαβή των προϊόντων που έχετε ήδη επιλέξει.

Ακυρώσεις  και επιστροφές αγαθών

Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά και μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεσθεί (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής).

Υπαναχώρηση και επιστροφή αγαθών

Εάν το μετανοιώσατε, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων, εκτός εάν έχετε πληρώσει μέσω PayPal.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή παραβιαστεί η συσκευασία τους και ασφαλώς χωρις να έχουν χρησιμοποιηθεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο sales@touris.eu ή καλέστε στο τηλέφωνο 2108002444 και μιλήστε με κάποιον πωλητή μας.

Επιστροφή προβληματικού αγαθού
Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν, ανοίξετε την συσκευασία και διαπιστώσετε ελάττωμα ή ελλείψεις (π.χ. εξαρτημάτων), μπορείτε να μας ενημερώσετε με email στο sales@touris.eu ή τηλεφωνικά στο 2108002444 για να την επίλυση του προβλήματος.

Διεύθυνση επιστροφής αγαθών
H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΤΟΥΡΗΣ Α.Ε.
ΠΥΛΟΥ 2 (17ο ΧΛΜ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ)
145 64, ΚΗΦΙΣΙΑ


Διακανονισμός μετά από επιστροφή
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων για οποιονδήποτε λόγο, έχετε τρεις (3) επιλογές για το ποσό που δαπανήσατε κατά την αγορά.

 1. Να καλύψετε την αγορά ίδιου προϊόντος
 2. Να το αφήσετε ως πιστωτικό στο λογαριασμό σας για μελλοντική αγορά.
 3. Να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματα.

Στην περίπτωση που ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας, αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή, η όλη διαδικασία (της επιστροφής των χρημάτων σας) θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι επιστροφές προβληματικών προϊόντων γινονταί μόνο με την ACS. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί άλλη εταιρία τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη αποστολέα.


*H εταιρεία ΤΟΥΡΗΣ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος χωρίς προειδοποίηση

 • AIGLE
 • MEINDL
 • DEUTER
 • SCHOFFEL
 • PINEWOOD
 • GRANGER
 • MUND
 • PRINCETON
 • ACME
 • BUCK
 • A-SOLAR
 • GAMO
 • JACOB ASH
 • LYTOS
 • NUM AXES
 • OUTDOOR CAP
 • CRAGHOPPERS
 • DEEJO
 • SEA TO SUMMIT
 • NEXTORCH
 • BS PLANET
 • THERMOWAVE